Головний тренер “Шахтаря” Маріно Пушич оцінив гру 9-го туру чемпіонату України проти ЛНЗ (5:1).

– Чому такий контраст між виступами в УПЛ та єврокубках? Сьогодні була і динаміка, і моменти, і агресія. Все, чого не вистачало на цьому тижні. Що заважає?

– Cьогодні мені дуже сподобалася гра моєї команди. Ми зіграли фантастично. Пишаюся тим, як важко працювали гравці, вони чудово реагували на події на полі, що дуже важливо. Що стосується другої частини вашого питання, то це питання не є розумним. Якщо ви порівнюєте внутрішні змагання і Лігу чемпіонів, то вам треба трохи більше стежити за футболом. Вибачте, це не коректне питання. Наступне питання.

– В перші 12 хвилин другого тайму ви забили тричі. Які слова ви підібрали в перерві для своїх гравців?

– Я сказав, що якщо ми сьогодні не відзначимося 5 разів у воротах суперника, то ніхто не отримає вихідний. Звичайно, я думаю, що всі ви розумієте, що це жарт. Що стосується сказаних слів, я зі своєю командою розібрали епізоди першого тайму, і ми звернули ключову увагу на ті епізоди, де могли би покращити, моменти, якими могли би скористатися з метою змін на нашу користь малюнку гри у другому таймі. І як могли помітити, наші розмови і напрацювання мали свій ефект, ми зуміли відзначитися тричі на початку другого тайму цієї зустрічі.

І в цілому, як я наголошував вже кілька разів сьогодні, моя команда провела фантастичний поєдинок, чим ми безпосередньо задоволені.