Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань поділився емоціями щодо матчу 9-го туру УПЛ проти «Руху» – 1:1.

«Думаю, що сьогодні ми заслуговували на перемогу, і, я вважаю, гра така бойова, ми це розуміли. Розуміли силу «Руха», тому, в принципі, я подякував гравцям, що, фактично, це була перемога.

Те, що було далі – це для вас, для експертів потрібно розібратись. Ми нічого не коментуємо, не хочемо коментувати. Дамо можливість, я думаю, що прекрасно розберуться всі. В нас є експерти, і в суддівському корпусі. Сприймемо спокійно цю нічию.

Як-то кажуть, втратили очки, коли на останніх хвилинах програємо, подивимось в кінці на турнірну таблицю. Найголовніше – продовжувати покращуватись, працювати, щоб була така наснага до перемоги, як сьогодні.

Я дивився в повторі [момент з пенальті]. Коментувати я не хочу, тому… Думаю, таких пенальті можна ставити вісім за гру. У цьому ж матчі в першому таймі можна було ставити в ворота «Руха», як мінімум. Не хочу це коментувати, думаю, не потрібен нам скандал в УПЛ.

В нас є на що звертати уваги, тим паче до нас сьогодні приїхали військові, вони нас підтримують, і хотілось для них, для 66-ї бригади передати привіт, і подякувати за те, що мають можливість на спортивному фронті боротись, грати. Це дуже важливо, дякуємо нашим воїнам», – сказав Ротань.

Наразі «Олександрія» йде першою в таблиці УПЛ. Команда має 20 балів у 8 матчах, «Динамо» та «Полісся» мають на матч менше і можуть наздогнати команду Ротаня.