Головний тренер “Лівого Берега” Віталій Первак прокоментував нічию з “Колосом” у 9-му турі УПЛ.

“Емоції тільки позитивні. Ми вистраждали очко у дуже хорошої команди. В “Колосі” є дуже багато кваліфікованих футболістів, хороший тренерський штаб.

Ми готувались до цієї гри, ми знали, що буде, але у нас трішки не виходило вихід з оборони і є над чим працювати. А так результатом і самою грою в підопічних своїх задоволений, що не пропустили, а все інше – є над чим працювати. Наша атака страждала, не виходило у нас. Такі ми є.

Перед чемпіонатом якийсь експерт сказав, що “Лівий Берег” буде страждати – ось ми і страждаємо, по-іншому ніяк. Ми готові страждати, аби результат був. Хочеться, щоб футболісти грали в пас, не губили м’яч в простих моментах, але в нас є опоненти, дуже серйозна команда. Дуже серйозна команда, яка пресингує і не дає нам нічого зробити. Треба ці помилки, які ми робимо, робити якомога далі від власних воріт. Ми не хочемо робити помилки біля своїх воріт, ми не будемо допомагати команді суперника, нехай розраховує тільки на себе.

Стратегічне завдання “Колоса” було виграти, а в нас – не програти. Тішить те, що ми змогли зіграти на нуль, а все інше – працюємо, страждаємо, працюємо”, – сказав Первак в ефірі УПЛ ТБ.