Головний тренер “Колоса” Олександр Поздєєв прокоментував нічийний результат у домашньому матчі 9-го туру УПЛ проти “Лівого Берега”.

“Причиною поганої реалізації, банально, є майстерність. Десь трішки не виконали епізод. Все дуже банально, в моменті майстерності трішки не вистачило.

Хочеться більше створювати, є деякі структурні моменти, які нам потрібно покращити, щоб ми мали більше можливостей доходити до завершальної зони. Моменти були, і ми дуже засмучені, дуже хотіли перемогти. Десь майстерності, десь вдачі трішки не вистачило – з цього складається футбол.

З позитивного – ми нічого не дали створити супернику, крім, що негативно, з наших кутових була велика небезпека. Я цим дуже незадоволений, ми будемо це покращувати, вирішувати. З позитивного – ми грали першим номером, домінували, намагались створювати моменти. Хотілось би створювати більше тиску біля воріт суперника – тоді суперник здригнеться, він втомиться, він втратить концентрацію. Коли ми даємо їм передишки – вони якісніше обороняються.

Тому гру в актив… Важко, ми дуже хотіли перемогти і засмучені цим результатом”, – сказав Поздєєв в ефірі УПЛ ТБ.