У матчі сьомого туру АПЛ “Лестер” зустрівся з “Борнмутом”. Ілля Забарний традиційно розпочав цю зустріч у старті “вишеньок”.

АПЛ, 7-й тур.

Лестер – Борнмут 1 : 0.

1 – 0. Буонанотте – 16.

Забарний знову провів повний матч за Борнмут. У виїзному поєдинку проти Лестера українець навіть міг відзначатись дебютним голом в АПЛ, замкнувши навіс зі стандарту на 49-й хвилині. Ілля пробивав головою без спротиву, але поцілив у дальню стійку – а міг би зрівняти рахунок…

“Вишеньки” поступались ще з 16-ї хвилини, коли Буанонотте змістився з правого флангу в штрафний та обіграв Сенесі. Після цього Факундо спокійно розстріляв ворота. Можна було б поставити питання до Забарного, адже у Сенесі не було підстраховки, а після його обіграшу Ілля не вибіг зустрічати аргентинця – втім, екс-динамівець не просто так дав зробити розрив.

Карти сплутав Варді, який висмикнув на себе Забарного. Наш земляк орієнтувався саме по ньому й не міг так просто кинути Джеймі – принаймні, форвард поставив Іллю перед дилемою. Хай там як, цей епізод виявився фатальним для Борнмута. “Вишеньки” забили тільки один гол у відповідь, але його скасували через офсайд – таким чином, Лестер здобув першу перемогу після повернення в АПЛ.