У суботу пройшов один матч у Києві – заключний поєдинок 10-го туру.

Перша ліга, 10-й тур. Група Б.

ЮКСА Тарасівка – ФК Кудрівка 3 : 4.

0 – 1. Сторчоус – 7.

0 – 2. Коркішко – 18.

1 – 2. Казаков – 26.

1 – 3. Коркішко – 30-пен.

2 – 3. Синьогуб – 54.

3 – 3. Гехейру – 64-пен.

3 – 4. Лєгостаєв – 74.

У Києві зіграли один із найбільш інтригуючих матчів десятого туру, адже зустрічалися друга та шоста команди групи Б. ЮКСА у чемпіонаті не програвала шість матчів поспіль, а “Кудрівка” – чотири. ЮКСА – найбільш результативна команда групи: 18 голів.

Початок зустрічі шокував господарів поля. Литовченко на швидкості увірвався до штрафної і прострілив, а Сторчоус забив вже у порожні ворота – 0:1. На 18-й хвилині досвідчений Коркішко з гострого кута за неймовірною траекторією влучив у дальню дев’ятку – 0:2. Це точно буде один і з найкращих голів сезону! Проте, господарі не опустили руки і досить швидко скоротили відставання у рахунку. Після подачі з кутового відзначився Казаков – 1:2. Досить швидко гості знову вигравали у два м’ячі. Пенальті реалізував Коркішко – 1:3. У першому таймі був футбол хорошої інтенсивності.

На початку другого тайму Синьогуб першим опинився на добиванні і повернув інтригу у наш матч – 2:3. В середині другого тайму арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Одинадцятиметровий реалізував Венді – 3:3. Оце так матч! Здавалося, що “хрестоносці” зможуть розвинути свій успіх, але не так сталося, як гадалося. Лєгостаєв вчасно зорієнтувався у штрафній і розстріляв ворота – 3:4. Це просто неймовірний матч. Ще один раз відігратися господарі вже не змогли. Таким чином, безпрограшна серія ЮКСА переривається.