Півзахисник Олександрії Іван Калюжний є трансферною метою львівських Карпат. Перехід в стан «левів» відбудеться після завершення його чинного контракту.

Львів’яни раніше націлилися на захисника Тимура Стецькова, який був відсторонений від тренувань з основною та молодіжною командами Кривбасу через небажання підписувати новий контракт з клубом.

Відомий інсайдер Ігор Бурбас в ефірі власного ютуб-каналу повідомив, що Стецьков не є єдиною метою львівського клубу на ринку вільних агентів. За його інформацією, Карпати також націлилися на Калюжного.

«Така тенденція вимальовується, що вони починають «красти» футболістів ще до завершення їхніх контрактів. Тому що випадок з Стецьковим – не єдиний. Наприклад, за моєю інформацією зараз Карпати хочуть забрати Калюжного з Олександрії, у якого теж в кінці цього сезону завершується контракт».

За інформацією інсайдера, агентам гравця в стані «левів» пообіцяли хороші фінансові умови.

«Калюжного зараз підписали Роман Зозуля і Євген Коноплянка [в своє агентство], вони вже кажуть, що не будуть укладати контракт, що підуть в Карпати, тому що їм там пообіцяли хороші підйомні».

Бурбаса дивує ставка львівського клубу на підписання майбутніх вільних агентів.

«Сама політика Карпат викликає у мене сумніви, нібито є гроші, нібито солідно починалася ця історія, коли за головного тренера Лупашка щось заплатили Інгульцю. Може, це якісь нові методи роботи керівництва на чолі з Андрієм Русолом», – сказав Бурбас в ефірі ютуб-каналу «BurBuzz».

Калюжний також відомий за виступами за резерв київського Динамо, харківський Металіст 1925, львівський Рух, черкаський ЛНЗ, ісландський Кефлавік та індійський Керала Бластерс.
У сезоні 2024/25 на його рахунку один гол у семи матчах Олександрії в чемпіонаті.