Робота Івана Юріча на тренерському містку Роми може виявитися абсурдно короткою.

Хорватський фахівець після звільнення Де Россі не зміг швидко розвіяти депресивні настрої у таборі “вовків”. Все почалося з яскравого розгрому Удінезе, але потім Рома не вражала – нічия з Атлетіком, вимучена перемога над Венецією та сенсаційна поразка від Ельфсборга.

Якщо римляни знову покажуть “сірий футбол” у завтрашньому матчі проти Монци, то майбутнє Юріча опиниться під питанням. Про це повідомили відразу два італійські видання – Corriere dello Sport та Calciomercato. Заміною хорвату може стати… Даніеле Де Россі.

Гравці та фанати клубу були категорично проти звільнення легенди на старті сезону. Посприяти камбеку може і фінансовий фактор. Рома зараз тягне на собі два тренерські контракти – Юріча (2 млн євро до кінця нинішнього сезону) та Де Россі (майже 10 млн до літа 2027 року). Обтяжувати бюджет третім наставником буде надто великим ризиком, тому Фрідкіни можуть дати ще один шанс ДДР. Останній аргумент на користь цього сценарію – у клубі вже немає гендира Ліни Сулуку, яку називали головним ініціатором звільнення Де Россі.