Наставник Вереса Олег Шандрук в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів про розвиток кар’єри колишнього гравця клубу з Рівного Арсенія Коркодима.

22-річний воротар влітку 2024 року призупинив професійну кар’єру через проблеми з серцем, а зараз грає за Тростянець (Волинська область).

Шандрук розповів, що в аматорському футболі, на відміну від професійного, Коркодим може коригувати фізичні навантаження.

«Дивіться, там немає ніяких закулісних ігор. Все дуже просто. Йому дійсно заборонили займатися професійним футболом. А аматорський футбол – це інша історія. Там є можливість коригувати йому навантаження».

За словами наставника, стан здоров’я гравця дозволяє йому грати на рівні аматорів.

«Ми не могли йому це дати у професійному футболі, брати на себе ризик за його здоров’я. Тепер він сам приймає рішення. Його стан здоров’я дозволяє йому тримати себе в формі на аматорському рівні».

Коркодим перейшов до Вереса з першолігової Волині влітку 2022 року. Він не провів за Верес жодного офіційного матчу, проте грав за Кремінь на правах оренди (10 матчів у сезоні 2023/24).

У квітні 2024 року після матчу шостого туру групи «вибування» Першої ліги з Металістом (1:2) Коркодима звинуватили у впливі на результат гри. Перевірка на поліграфі не підтвердила провину гравця.