Прімера. 9-й тур
5 жовтня. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
“Реал Мадрид” 22:00 “Вільярреал”
Арбітр: Гільєрмо Куадра Фернандес
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Новини “Реала”

“Реал” останнім часом виглядає дуже втомленим, його не вистачає на ендшпіль. З “Алавесом” пропустили двічі на 80-х хвилинах (3:2), з “Атлетіко” – дозволили Корреа забити на 95-й (1:1), а з “Ліллем” на тижні взагалі пробігли на 11 км менше, ніж суперник.

Карло Анчелотті розніс команду після виступу на “П’єр Моруа”, сказавши, що Мадрид був повільним, негострим. Безумовно, це так. Але хотілося б побачити від тренера і способи вирішення проблеми. Навіть фани бачать: на старті сезону Мбаппе не робить різниці, Беллінгем забув про ворота, у центрі поля мало думки.

Завтра “Реал” може розраховувати на “Бернабеу”, де не програє з квітня 2023-го, але от поточна форма насторожує. 5 поспіль матчів із пропущеними голами — минулого сезону Мадрид так не грав. З відходом Крооса щось зламалося.

Новини “Вільярреала”

“Вільярреал” у таблиці відстає від “Реала” лише на очко — 17 проти 18.

У “Жовтої субмарини” вже був один провал — 1:5 із “Барсою”, але решту часу її рятує напад. 17 забитих — це друга атака ліги нарівні з “Реалом”. Тут відзначаємо найбільше Алекса Баену, який у минулому сезоні віддав 14 асистів, а в поточному — вже 5. У понеділок Баена самотужки розбив “Лас-Пальмас”, оформивши 1+1 після виходу на заміну (3:1). Безумовно він переріс рівень клубу.

А ось оборона “Вільярреала” навпаки до загальнокомандного рівня не дотягує. Альбіоль старий, Баї і Логан Кошта ненадійні, і в підсумку 0 “сухарів”, 15 пропущених. Так, “Реал” втомився, але це все ще “Реал”, і він знайде моменти з такими опікунами. Єдиний шанс “Субмарини” – перестріляти Мадрид, забити ще більше.

“Реал Мадрид” – “Вільярреал”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону “Реал” удома розбив “Вільярреал”, коли той був у кризі, – 4:1, а от на полі “Субмарини” була феєрична нічия 4:4 із покером Серлота.

Крім того, саме “Вільярреал” завдав “Реалу” останньої на даний момент домашньої поразки — 3:2 8 квітня 2023-го за феноменальної гри Саму Чуквезе.

Орієнтовні склади

У “Реала”, як і раніше, лікуються Куртуа, Алаба, Себальйос і Браїм Діас, а ось Мбаппе повернувся раніше терміну.

У “Вільярреала” з важливих втрат — Жерар Морено, який лікується з серпня, а також Фойт і Педраса, які ще не грали в цьому сезоні. Плюс під питанням Айосе Перес.

“Реал Мадрид”: Лунін – Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Менді – Беллінгем, Чуамені, Вальверде – Родріго, Мбаппе, Вінісіус

“Вільярреал”: Конде – Феменія, Баї, Логан Кошта, Кардона – Ахомаш, Комесанья, Геє, Баена – Пепе, Баррі