Післяматчева пресконференція головного тренера “Інгульця” Василя Кобіна.

– Чи задоволені ви результатом?

– Якщо говорити загалом, то так, гра мені сподобалась. Було багато моментів: як біля наших воріт, так і поруч з воротами “Карпат”. Сьогодні гравців підвела реалізація. Можливо, на це вплинули погодні умови. Зважаючи на усі події, які відбувались на полі, ми задоволенні нічиєю. Це справедливий результат. Можливо, “Карпати” були трохи ближчими до перемоги завдяки пенальті. Наші гравці сьогодні провели хороший матч, але підвела реалізація.

– Тобто ви вважаєте, що сьогодні ви здобули очко, а не втратили два?

– Потрібно зважати на всі умови. Якщо голкіпер відбиває пенальті на 82-й хвилині, то можна вважати що “Карпати” були ближчими до перемоги. Якби ми забили першими, то все складалося б по-іншому. Обидві команди грали у якісний футбол. Було багато ударів, прострілів, багато довелось працювати голкіперам та захисникам. Я думаю, що глядачі мають бути задоволені футболом. Не забили, але… Є такий фактор, як майстерність. Без неї ніяк. Багато можливостей гравці не реалізували.

– Наприкінці матчу один з ваших гравців голосно закричав, начебто через біль, а за секунду підскочив та побіг. Чи караєте ви такі прояви симуляції?

– В попередньому турі в матчі проти “Оболоні” ми пропустили другий гол після подібної ситуації. Гравець так само вимкнувся з гри і ми пропустили. Ми зробили висновки після того моменту. Молодий футболіст зробив висновок, що не потрібно зупинятись, треба грати до кінця. В цьому моменті він не зупинився, піднявся і дограв епізод до кінця.