Головний тренер «Чорноморця» Олександр Бабич прокоментував перемогу над «Оболонню» в 9-му турі УПЛ – 1:0.

«Перемогли – це найголовніше.

Радує те, що кожен матч в другому таймі ми прибавляємо. прибавляємо в атаці і створюємо моменти, але, звичайно, два різних тайми. Перший тайм не вдався нам – це я можу взяти на себе, тому що грали трішки іншу схему. Сира вона ще для нас.

Планували більше пресингувати в цій схемі, але «Оболонь» дуже гарно використовувала численну перевагу у другій зоні, де наші гравці не встигали перебудуватись. Інший тайм – ми вже більше грали на м’ячі, більше атакували і створювали моменти. Головні цифри – на табло.

Якщо не помиляюсь, Шевцов першим дотиком забив. Він перший раз доторкнувся до м’яча в цьому моменті. Вийшов на заміну – дві хвилини. Можна сказати, що тренерський штаб забив гол.

Бразильці сприймають [повітряні тривоги та вибухи] більш-менш нормально. Зрозуміло, що Лука – молодий хлопець, переживає і, припустимо, ті ж Кінгслі (Чіджоке Аніагбосо – прим.) та Мозес були в «Поліссі»-2, «Звягелі», вони розуміють, що таке тривоги, ракетні атаки. Спокійно не може бути, але після цих тривог вони швидше приходять в ігровий стан, ніж Лука. Він дуже переживає», – сказав Бабич.

Наразі «Чорноморець» йде десятим в таблиці УПЛ, команда набрала 10 очок у 9 матчах.