Поєдинок другої та восьмої команди групи. Епіцентр в минулому турі вдома переміг Поділля, зменшивши відставання від лідера чемпіонату. Нива в попередньому турі згідно календаря участі не брала.

Перша ліга, 10-й тур. Група А.

Епіцентр Дунаївці – Нива Тернопіль 1 : 1.

0 – 1. Сидун – 7.

1 – 1. Бендера – 63.

У Кам’янці-Подільському зустрічалися друга та восьма команди групи А. “Епіцентр” у минулому турі переграв “Поділля” і зменшив відставання від лідера. “Нива” тиждень тому не грала. Лише перемога могла дозволили колективу із Тернополя наблизитися до топ-4. До стартового складу гостей після травми повернувся лідер атаки Андрій Різник.

Початок зустрічі шокував господарів. Вже на сьомій хвилині вихід один на один холоднокровно реалізував Вадим Сидун. Для 19-річного нападника це дебютний гол за “Ниву”. Цей гол був єдиний до перерви. Досить жвавий був футбол у Кам’янці-Подільському.

Після перерви господарі продовжили грати агресивно, але не могли довести свої атаки до логічного завершення. Гостям було непросто, але вони стримували атаки суперника. Підопічні Нагорняка все ж досягнули свого на 63-й хвилині. Після шикарної комбінацій м’яч у ворота відправив Іван Бендера. Після голу продовжували домінувати господарі. Гра так і завершилася внічию. Наприкінці зустрічі “Ниві” все ж вдалося вирівняти гру.