Стартова гра п’ятниці

“Буковина” в минулому турі вдома перемогла “Минай” і перебувала на третьому місці. “Прикарпаття” тиждень тому поступилося “Металісту” – 1:2. Нинішній сезон колектив із Івано-Франківська поки що точно не може занести собі до активу. Безвиграшна гостьова серія “Прикарпаття” тривала у Першій лізі 7 ігор: 2 нічиї та 5 поразок.

Вже на десятій хвилині господарі могли відкривати рахунок, але Іван Тищенко пробив у хрестовину. Багато боротьби було у першій половині тайму, а ось конструктиву не вистачало. Ще до перерви через пошкодження змушений був залишити поле основний центральний захисник “Прикарпаття” Василь Француз. Футболісти “Буковини” грали цікавіше, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. У гостей взагалі нічого не виходило в атаці. Перший тайм так і завершився без голів.

Після перерви продовжили грати першим номером господарі, але моментів у них не було. Підопічні Рипана сьогодні насамперед хотіли не пропустити, а про атаку майже не думали. У підсумку, гра так і завершилася без голів.

Перша ліга. Група А. Десятий тур

“Буковина” – “Прикарпаття” 0:0