Вчора, 3 жовтня, Михайло Мудрик відзначився асистом у переможному матчі Челсі, який обіграв Гент із рахунком 4:2 в рамках Ліги конференцій.

Англійське видання Football London вважає, що Мудрику потрібно проявляти себе на полі у кожному матчі, не зважаючи на кількість отриманих хвилин.

«У Михайла Мудрика з’явився ще один шанс заявити про себе Маресці, оскільки хвилин у Прем’єр-лізі для вінгера у сезоні 2024/2025 було вкрай мало, і вони були рідкісні. Маючи кілька гравців, що випереджають його в ієрархії, українцеві на даний момент потрібно отримувати вигоду з будь-яких хвилин, які йому випадають, оскільки він має намір змінити думку головного тренера».

Також журналісти оцінили гольову передачу Михайла.

«Відзначившись гольовими передачами проти Серветта та Барроу цього сезону, молодий гравець додав ще одну до свого реєстру, віддавши пас Вейга, який відкрив рахунок у матчі. Дьюсбері-Холл зіграв велику роль у голі, віддавши чудову передачу Мудрику, який, у свою чергу, підняв м’яч із точністю до дюйма до партнера біля дальньої штанги, щоб той головою переправив м’яч у дальній кут воріт».

У ЗМІ відзначили, що українець міг зробити ще одну результативну дію.

«Це був чудовий пас від гравця Челсі. Можливо, він міг би зробити ще одну результативну передачу через кілька хвилин, перебуваючи у вигідній позиції, але його навіс припав прямо в руки Руфу, коли двоє його партнерів по команді рушили в штрафний майданчик», – сказано в матеріалі Football London.

У поточному сезоні українець Мудрик зіграв за лондонців сім матчів у всіх турнірах і віддав три гольові передачі.

Після шести турів Челсі має в активі 13 залікових балів та посідає четвертий щабель у турнірній таблиці АПЛ.

У наступному турі сині вдома прийматимуть Ноттінгем Форест. Поєдинок відбудеться 6 жовтня і розпочнеться о 16:00.