Захисник “Шахтаря” Алаа Грам прокоментував поразку від Аталанти (0:3) в матчі 2-го туру Ліги чемпіонів.

– Алаа, відбувся твій дебют у Лізі чемпіонів. Що для тебе означає цей момент і які відчуваєш емоції?

– Безумовно, Ліга чемпіонів – неймовірний турнір, змагання якогось іншого рівня, у хорошому сенсі. І я дуже радий дебютувати за “Шахтар” уже також і в Лізі чемпіонів, після того як дебютував у національному чемпіонаті. На жаль, сьогодні нам не вдалося потішити наших уболівальників перемогою, але я впевнений, що ми зможемо це зробити ще не один раз уже в найближчому майбутньому.

– Як прокоментуєш гру та оціниш свої дії?

– Важко відповісти, якщо чесно. Це був досить складний та напружений матч. Можу запевнити, що ми віддалися на полі повністю, і я в тому числі. Сам перебіг подій був доволі складним для нас, однак ми як колектив, вважаю, зуміли непогано відреагувати на ці події. Щоправда, дещо підвела реалізація.

– У чому причина пропущених голів? І чого сьогодні забракло “Шахтарю”?

– Вважаю, проблема полягає не в тому, щоб пропустити три м’ячі або більше чи менше, а в тому, наскільки агресивними ми були. Гадаю, нам трохи забракло агресії саме в завершальній стадії. Однак з огляду на те, як ми провели поєдинок загалом, то я задоволений діями команди.

– Які висновки слід зробити після цього матчу та на чому зосередитися в майбутніх іграх Ліги чемпіонів?

– Звичайно, нехай це банально, але дуже важливий аспект – продовжувати тяжко працювати. Як я вже наголосив, поєдинок був чудовим з нашого боку – саме з точки зору впровадження тренерських ідей, задумів нашої команди. Я впевнений, ми продемонстрували сьогодні на полі те, що хотів бачити головний тренер, і ми будемо працювати над тим, щоб покращити саме якість реалізації наших ідей на полі, – сказав гравець.