Колишній нападник збірної України Андрій Воробей прокоментував останні невдалі виступи національної команди у Лізі націй та невиклик до складу “синьо-жовтих” Андрія Ярмоленка.

– І наостанок трохи про національну команду. Збірна України у вересні зіграла два матчі в Лізі націй і обидва програла: Албанії (1:2) і Чехії (2:3). Хто винен у провальному старті та які висновки потрібно зробити?

– Я не знаю, що там коїться всередині збірної. На матчі проти Албанії та Чехії основна частина гравців приїхала неготовими. Той же Мудрик, Зінченко, Ярмоленко явно не у формі. Це було видно неозброєним оком. У цих матчах я не побачив команди і не було лідерів, готових узяти ініціативу на себе.

А Довбик – це нападник, який залежить від півзахисників. На жаль, у збірній зараз така схема гри, що півзахисники не насичують форварда передачами, тому Довбик на сухому пайку…

– Сергій Ребров не викликав на жовтневі матчі Андрія Ярмоленка. Це правильне рішення чи ветеран ще стане в пригоді національній команді

– Такі досвідчені гравці, як Ярмоленко, потрібні завжди. Але я б уже робив ставку на більш молодих і перспективних хлопців, які вже зараз готові давати результат: Циганков, Піхальонок, Гуцуляк. У нас є багато гравців, які чекають свого шансу. Національну команду обов’язково потрібно перебудовувати, – сказав Воробей для “Українського футболу”.