Головний тренер «Хоффенхайма» Пеллегріно Матараццо відвідав прес-конференцію перед матчем з «Динамо» у Лізі Європи та відповів на питання журналістів.

«Є велике хвилювання. Це щось особливе – грати на міжнародному рівні. Ми дуже чекаємо матчу. Добре, що ми відразу повертаємося до гри після вихідних. Це щось особливе – проходити через тунель на стадіон. Тому ми хочемо бачити енергію та солідарність.

«Динамо»? Вони грають за класичною системою 4-3-3 і хочуть бути дуже домінуючими. Володіючи м’ячем, вони хочуть створювати моменти за допомогою конструктивного футболу. Захищаючись, вони високо пресингують. У нас є план, як чинити на них тиск. Ми також хочемо завдати шкоди супернику, але справа не тільки в плані, але і в реалізації на полі.

У кожній грі є свій особливий тиск. Ми хочемо виграти кожен матч, а також досягти успіху в Лізі Європи. Чотири очки в двох матчах — це велика можливість. Тиск є, він повинен мотивувати по максимуму, але це позитивний тиск.

Я не сумніваюся, що ми впораємося разом. Не тільки тому, що нам це вже вдавалося кілька разів раніше, але й тому, що я вірю в хлопців. Я вірю в нашу спільну роботу. Команда повільно формується. Перші 20 хвилин проти «Вердера» були найкращими в цьому сезоні, я вірю, що у нас є два додаткових змагання. Після міжнародної паузи у нас є матчі, які ми хочемо виграти вдома. Якщо ми будемо так продовжувати, ми повернемося до форми.

Стенлі Нсокі? Ми хочемо підвищити його статус. Він є варіантом для стартового складу. Ми або покладатимемося на досвідченого захисника, або розділимо навантаження. Ми ще не визначилися з цим. У нас є різні альтернативи», – цитує Матараццо офіційний сайт «Хоффенхайма».