Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Гаґ прокоментував результати комамнди в сезоні 2024/25.

«Протягом тривалого часу ми перебуваємо в перехідному періоді. З того моменту, як я прийшов, ми зрозуміли, що повинні змінитися. Нам довелося замінити деяких вікових гравців і залучити нових.

Наш вибір полягав у тому, щоб залучити молодих гравців. Потрібен час, щоб донести повідомлення, отримати модель гри та представити нову культуру, яка потребує часу.

Водночас ви повинні перемагати. І ми перемагаємо. Ми довели це за останні два роки. І я довів своєю кар’єрою, що завжди буду перемагати. За останні шість років у мене вісім трофеїв.

Ми маємо впровадити модель гри, ми маємо впровадити сильнішу команду, ми маємо працювати над нашими проблемами та пропонувати рішення.

У наших гравців великий потенціал, як тільки він проявиться, ми заведемося та поїдемо. Я впевнений, що ми досягнемо цілей, які поставили на цей сезон – вигравати трофеї та фінішувати якомога вище в АПЛ», – сказав тен Гаґ.

Після 6 турів «МЮ» йде 13-м в турнірній таблиці АПЛ, у команди 2 перемоги, нічия та 3 поразки з загальним рахунком 5:8. В Лізі Європи «Юнайтед» стартували з 1:1 з «Твенте».