Пройшли матчі 2 туру Ліги чемпіонів. Лондонська Арсенал на своєму полі здобув перемогу над французьким ПСЖ із рахунком 2:0. У першому таймі відзначились Кай Хаверц і Букайо Сака.

Після гри головний тренер Арсеналу Мікель Артета поділився своїми враженнями від матчу.

«Сподобалося, як ми грали у першому таймі, наскільки ми були рішучі. Це якості, які ми знову показали проти сильного суперника. Ми домінували та забили два голи. Ми хотіли, щоб друга половина матчу була іншою. Хотіли під час гри з м’ячем бути більш зібраними. У нас було три чудові шанси забити третій гол.Можливо, це завершило б гру, але цього не сталося. Суперникам також слід віддати належне. Заміни, які вони зробили, змусили нас знову грати в іншій зоні поля, ми мали більше проблем після цього, не могли продовжувати грати так, як було в першому таймі.

Занадто рано дивитися на турнірну таблицю ЛЧ. Думаю, що всім доведеться грати багато різних та складних матчів удома та на виїзді, ми повинні адаптуватися до цього. Ми ще не знаємо, скільки очок нам потрібно. Єдине, на чому можна зосередитися, – це гра та спроба виграти матчі, як ми зробили це сьогодні ввечері. Продовжуємо так само і тепер зосередимося на Прем’єр-лізі».