“Бенфіка” – “Атлетіко” 22:00
Ліга чемпіонів. 2-й тур 2 жовтня.
Лісабон. “Ештадіу Так Луж”
Арбітр: Сердар Гезюбююк (Нідерланди)
Відеотрансляція: Megogo 4

Бенфіка”: останні новини

Сировато розпочавши сезон, “Бенфіка” на початку вересня змінила наставника, і результат довго чекати на себе не змусив. Після повернення на тренерський місток Бруну Лаже “орли” здобули 4 перемоги з 4-х можливих.

Втім, також варто відзначити той факт, що зі справжніми випробуваннями “Бенфіці” ще не доводилося стикатися. До ігор зі “Спортінгом”, “Порту” та “Брагою” ще далеко, а в першому турі Ліги чемпіонів команда Трубіна взяла гору над сербською “Црвеною Звездою”.

Протягом літа “Бенфіка” попрощалася з багатьма важливими гравцями, але продовжила на ще один рік контракт з 36-річним Ді Марією, а також підписала Павлідіса і Актюркоглу. Саме це тріо є основним в останніх матчах лісабонців, і може становити велику небезпеку для “Атлетіко”.

Не допоможуть “Бенфіці” через травми в майбутньому поєдинку Ренату Саншеш і Тіагу Говея.

Орієнтовний склад: Трубін, Ба, А. Сілва, Отаменді, Каррерас, Луїш, Еурснес, Кекчю, Ді Марія, Актюркоглу, Павлідіс.

Атлетіко”: останні новини

До єврокубків “Атлетіко” підходить у гарному настрої. У неділю “матрацники” у наднапруженій грі на своєму полі все ж таки зуміли на останніх хвилинах вирвати нічию з “Реалом”.

Щоправда, пройшов цей поєдинок вельми не до речі, тому що сил було витрачено достатньо, а “Бенфіка” – не той суперник, проти якого вийде легко забрати три очки. Особливо на виїзді. Тож питання про ротацію стоїть як ніколи гостро. Чи піде на це Симеоне? Можливо. Перший матч у Лізі чемпіонів з “Лейпцигом” мадридці виграли (теж забивши наприкінці), а перед міжнародною паузою на них чекає непростий виїзд до “Реал Сосьєдаду”.

Безпрограшна серія “Атлетіко” триває ще з минулого сезону і вже складає 10 зустрічей. Варто також наголосити і на вольових якостях столичного клубу. Крім вищезгаданих поєдинків, “матрацники” за останні півтора місяці забивали вирішальні м’ячі у ворота “Атлетіка” та “Сельти”.

У лазареті “Атлетіко” на сьогоднішній день перебувають Пабло Барріос, Сесар Аспілікуета, Борха Гарсес. Також під питанням участь у матчі із “Бенфікою” Робіна Ле Нормана.

Орієнтовний склад: Облак, Моліна, Лангле, Хіменес, Рікельме, Льоренте, Де Пауль, Галлагер, Грізманн, Альварес, Корреа.

Бенфіка” – “Атлетіко”. Останні матчі

“Бенфіка”:

28.09 “Бенфіка” – “Жил Вісенте” 5:1 (Прімейра)

23.09 “Боавішта” – “Бенфіка” 0:3 (Прімейра)

19.09 “Црвена Звезда” – “Бенфіка” 1:2 (ЛЧ)

14.09 “Бенфіка” – “Санта-Клара” 4:1 (Прімейра)

30.08 “Морейренсе” – “Бенфіка” 1:1 (Прімейра)

“Атлетіко”:

29.09 “Атлетіко” – “Реал” 1:1 (Прімера)

26.09 “Сельта” – “Атлетіко” 0:1 (Прімера)

22.09 “Райо Вальєкано” – “Атлетіко” 1:1 (Прімера)

19.09 “Атлетіко” – “Лейпциг” 2:1 (ЛЧ)

15.09 “Атлетіко” – “Валенсія” 3:0 (Прімера)

Особисті зустрічі

У 4 поєдинках за історію команди обмінялися двома перемогами. Перший раз “Бенфіка” та “Атлетико” зустрічалися в рамках двоматчевого протистояння малого Кубка світу у далекому 1965 році, вдруге – у тому ж форматі у Лізі чемпіонів у 2015 році.