Молодь Rivne Ultra відповіла на звинувачення на адресу ультрас «Вереса» в образливих скандуваннях на адресу гравців «Шахтаря».

«Офіційна заява молоді Rivne Ultra!

Просимо вибачення за своїх хлопців, які були присутні на матчі проти ФК «Шахтар» (Донецьк), а саме 27 вересня!

Просимо вибачення за жест неповаги до наших хлопців, які захищають Україну та мужньо боронять кордони нашої країни в найгарячіших точках бойових дій. Також просимо вибачення у хлопців, які відстоювали честь та славу нашого колективу і клубу «Верес» поза межами стадіону. Кожен з молоді поважає вас та ваші вкладення в цей колектив.

Вигуки з нашого боку були необдуманими та висловлені не в правильному руслі та не в той час.

Ні в якому разі не хотіли образити й інші колективи. Приносимо вибачення за хлопців, які були присутні на секторі. Усі старші хлопці даного колективу мають розуміння щодо ситуації між клубами та пам’ятають за перемир’я між усіма колективами.

Нам соромно за дану ситуацію. Розуміємо свою неправоту та не підтримуємо даний вчинок на секторі в той момент. Найближчим часом ми будемо старатися виправити дану ситуацію та показати справжніх ультрас. Будемо гідно показувати обличчя молоді Rivne Ultra!

Дякуємо усім Збройним силам України», – йдеться у заяві Молоді Rivne Ultra.

Під час матчу ультрас кричали: «В нашім лісі сосен повно, ми наробим вам гроби, ваш футбол нам до п###и, і вам п###а». Детальніше про ситуацію тут.

Раніше президент «Вереса» Іван Надєїн заявив, що заряд ультрас стосувався росіян, а не гравців «Шахтаря».