Легенда “Роми” Франческо Тотті сподівається, що новий тренер команди Іван Юрич продовжить вдалі виступи в Серії А та Лізі Європи.

А також розповів Sky Sport Italia, що під час однієї з останніх розмов із попередником Юрича – Даніеле Де Россі – попередив його про можливе звільнення, як це було і у випадку з Жозе Моуріньо:

– Усі знають, що працювати в “Ромі” дуже складно, це – дуже особливий клуб, але Іван Юрич розпочав дуже добре – дві перемоги і нічия, сподіваюся, Юрич зможе виконати хорошу роботу і вдало виступити в Серії А і Лізі Європи. Але коли справи йдуть не дуже добре, в команді та клубі може статися все, що завгодно.

Вболівальники освистують Брайана Крістанте і Лоренцо Пеллегріні, вважаючи, що два гравці збірної Італії причетні до звільнення Даніеле Де Россі – повторюся, це ще раз показує, що в “Ромі” нелегко доводиться всім. Особливо якщо немає правильного характеру і мотивації. Тепер цим двом великим гравцям, які хочуть і можуть досягти успіху в складі “Роми”, доведеться повернути довіру вболівальників на полі. А все інше – вже вторинне.

З Даніеле Де Россі ми розмовляли незадовго до його звільнення – все було, як і раніше, у нас чудові стосунки. Дехто весь час намагався роздмухати конфлікт – одні кажуть, що у нас були проблеми, коли Даніеле перебував на лаві запасних, а інші – що Де Россі розповідав про мене різні неприємні речі на базі в Тригорії. Але це все не відповідає дійсності – навпаки, ми дружимо та часто спілкуємося. Але більше говоримо про інші речі – не про “Рому”, не тільки про футбол, а й про особисте життя.

Наступний матч “Рома” проведе в четвер, 3 жовтня, в Лізі Європи проти “Ельфсборга”, а потім підопічні Івана Юрича, в режимі через два дні на третій, 6 жовтня, зіграють на виїзді з “Монцою” Алессандро Нести.