Півзахисник “Шахтаря” Георгій Судаков поділився очікуваннями від матчу 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів з “Аталантою”, що відбудеться у середу, 2 жовтня.

– “Аталанта” відома своїм агресивним стилем гри та високим пресингом. Як ви плануєте діяти проти цього опонента? На чому “Шахтарю” слід зосередити увагу, щоб повністю контролювати гру завтра?

– Ми розуміємо, що “Аталанта” – це дуже сильний суперник. Вони виграли Лігу Європи. Напевно, зараз це одна з найсильніших команд загалом у Європі з дуже специфічним стилем. Вони грають по всьому полю 1 в 1 дуже агресивні, енергійні, атлетично побудовані. Але ми розуміємо, що проти такої команди ми маємо зіграти свою найкращу гру у плані тактики, фізичної підготовки. І, напевно, насамперед кожен виявить свої індивідуальні якості, бо це буде кожне єдиноборство 1 в 1 і ти проти цього суперника маєш віддатися на 100% і виграти, напевно, майже всю боротьбу. На цьому будуватиметься наша гра.

– Які висновки ви зробили після матчу з “Болоньєю” у контексті того, що наступний суперник у Лізі чемпіонів теж італійський?

– “Болонья” та “Аталанта” – команди, які трохи схожі одна на одну. Напевно, потрібно насамперед відштовхуватися від своєї гри, трохи агресивніше бути з м’ячем. Ми, в принципі, намагалися грати у свою гру проти “Болоньї”. Щось виходило, щось не виходило. Не можна сказати, що це була наша найкраща гра. Звичайно, від нас очікування більше, і ми очікуємо від себе більшого. Але сподіваюся, що завтра ми зможемо проявити себе та показати нашу гру, наш рівень.