Відомий експерт – про результати 9-го туру Першої ліги.

У черговій інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ «Україна футбольна» фахівець Віктор Догадайло проаналізував усе найцікавіше у дев’ятому турі Першої ліги і восьмому – Другої.

Дар’я Білодід, чемпіонка світу та призерка Олімпійських ігор з дзюдо, стала амбасадоркою «Металіста 1925» і вже з трибун слідкувала за грою харків’ян минулого тижня.

«Білодід – красуня і дуже талановита спортсменка, – говорить Догадайло. – Думаю, що вона надихатиме і мотивуватиме футболістів. Гравцям харківської команди тепер треба відповідати переможному рівню зіркової спортсменки. Добре, що харківський клуб розвивається у всіх напрямках. Футболісти вже заборгували всім якісну гру і результати».

Також авторитетний спеціаліст розкрив секрет успіху Полтави, яка лідирує у групі Б.

«Переглянув матч «Полтави» проти «Металіста 1925». Отримав задоволення від гри полтавчан. Насамперед це тренерська команда Володимира Сисенка. Хочеться відзначити надійну та впевнену гру голкіпера Восконяна. Цього сезону команда пропустила три м’ячі, а забила відразу двадцять. Це забивна та організована команда. У захисті проти таких іменитих суперників підопічні Сисенка зіграли дуже якісно», – резюмував Догадайло.

Одного з лідерів Другої ліги «Куликів-Білку» очолює 41-річний Богдан Костик. Догадайло поділився своїм враженням про роботу цього тренера.

«Це вихованець львівської школи футболу. У центрі ліцензування перетиналися з ним. У цього тренера є задатки, які він розвиватиме. Львівська школа завжди була і є дуже потужною. Зірки львівського футболу зробили з Костика тренера. У кожному матчі потрібно доводити, що ти тренер з великої літери», – резюмував спеціаліст.