Півзахисник “Зорі” Денис Антюх прокоментував перемогу над “Ворсклою” (2:0) у рамках 8-го туру УПЛ.

– Денисе, цей поєдинок був найкращим для “Зорі”, за змістом, у нинішньому сезоні?

– Важко відповісти на це запитання. На гру з “Ворсклою” ми виходили з одним бажанням – перемогти. Вважаю, що ми провели хороший поєдинок. У нас багато що виходило, адже ми створили багато гольових моментів біля воріт Ісенка. Підсумковий рахунок 2:0 нас влаштовує.

– Про що ти подумав, коли гості могли зрівняти рахунок на 83-й хвилині зустрічі – м’яч після удару Черниша влучив у штангу?

– Фарт був на нашому боці в тому епізоді. Уже за кілька хвилин Джордан забив гол, який встановив остаточний рахунок у цій грі. За рахунку 1:0 ми могли забивати другий м’яч – моменти для цього в нас були. Все-таки рахунок 1:0 досить слизький.

– Сьогодні “Зоря” забила два м’ячі після розіграшу кутових. Таке рідко у вас буває?

– Так, у нас таке відбувається нечасто. Завжди ми багато виконуємо кутових ударів, і, сьогодні, нарешті, нас прорвало.

– А хто краще грає головою – Будківський чи Джордан?

– Обидва добре грають головою. Вони високі хлопці, атлетично складені футболісти.

– У “Зорі” було багато небезпечних атак, але не завжди твої партнери могли віддати точний пас, уже на завершення атаки. Чому?

– Потрібно більше це тренувати в тренувальному процесі. У кожній грі в нас є хороші, швидкі контратаки, потрібно вміти їх завершувати. Скажу, що перед поєдинком із “Ворсклою”, ми зазнали дві поразки в чемпіонаті й упевненості нам не вистачало. Усі переживали через результат, я вважаю.

Денисе, де справжня “Зоря” – та команда, що програла “Колосу”, чи та команда, що перемогла “Ворсклу”?

– Звичайно та, яка обіграла полтавську “Ворсклу”. Нам усім соромно за гру, яку ми показали в Ковалівці. Буває таке у футболі. Головне зробити правильні висновки, – сказав Антюх.