Нападник “Зорі” Пилип Будківський поділився емоціями від перемоги над “Ворсклою” (2:0) у матчі 8-го туру УПЛ.

– Пилипе, коли ти забиваєш, “Зоря” завжди виграє, це якщо ми говоримо про нинішній сезон…

– Нам завжди хочеться перемагати. Скажу прямо – минулий поєдинок у Ковалівці нам взагалі не вдався, “Зоря” там дуже погано виглядала. Сьогодні початок матчу також був непростим – ми не могли довго відкрити рахунок. Добре, що ми забили наприкінці першого тайму і вже стали вести гру. Думаю, що ми заслужили на перемогу.

– Обидва м’ячі “Ворсклі” ви забили наприкінці кожного з таймів. Це трапляється не часто, погодишся з цією думкою?

– Так, команді, яка пропускає в роздягальню – завжди складно. За рахунку 1:0 ми могли ще забити в другому таймі, але не вистачило майстерності. Будемо більше працювати.

– Матч минулого туру “Колос” – “Зоря” було складно дивитися через низький рівень футболу, який продемонстрували гравці обох команд. У вас був рознос після тієї поразки?

– Був. Ми конкретно поспілкувалися після нашої гри в Ковалівці, у розмові брали участь футболісти, тренерський штаб і керівники ФК “Зоря”. Нікого не влаштувала наша гра в тому поєдинку. Ми отримали чарівний стусан, так можна сказати. Усі поспілкувалися між собою, десь на підвищених тонах. Зараз ми мали кращий вигляд, ніж у попередніх матчах.

– Повернемося до гри з “Ворсклою”, яка складалася для вас також важко?

– Гості агресивно почали й мали шанси для взяття воріт. Але у футболі важливо забивати першим. Той, хто відкриває рахунок у поєдинку – йому завжди легше грати.

– У турнірну таблицю дивитеся?

– Ні, поки що потрібно набирати очки, а в таблицю дивитися ближче до закінчення першого кола.

– Хто був найкращим гравцем “Зорі”?

– Такі матчі виграються колективом. Якщо ми так і далі гратимемо, то нехай MVP буде вся команда, – сказав Будківський.