Журналіст Ігор Циганик поділився своїми враженнями від матчу «Лівий берег» – «Динамо» перед протистоянням киян із «Хоффенхаймом»

– Незважаючи на результат, гра була неоднозначною. «Динамо», як і «Шахтар», вигадує собі проблеми. Команда забиває швидкий м’яч, далi ще має моменти, але потім «Лівий берег» почав вирівнювати ситуацію на полі. Вони теж мали моменти.

Так, там немає особливих зірок, команда поступається «Динамо» за кадровим потенціалом, але вона організована. У другому таймі «Лівий берег» узагалі заволодів ініціативою. Якби не дурний гол із центру поля від Бражка… Потім вони вже зневірилися, що можна щось змінити.

Після гри з «Лаціо» президент киян був украй незадоволений стратегією, яку обрала команда на цей матч. Це було озвучено. Зараз не знаю, як буде, але на поєдинок проти «Хоффенхайму» вийдуть два опорні півзахисники, які дублюватимуть центрбеків, бо вони не витримують тиску. Можуть бути помилки. Це проблема для «Динамо».

З «Лівим берегом» було видно, як помилялися Попов та Михавко. Думаю, що Шовковський зробив висновки після «Лаціо», і на матч із «Хоффенхаймом» ми побачимо дисципліновану команду, яка думатиме як не пропустити, а потім уже забити. Я думаю, що вийде Бражко та Рубчинський. Або Михайленко.

Герреро у матчі з «Лівим берегом» не вразив. Було видно, що не туди відкривається. Був мало помітний. Тому гадаю, що на «Хоффенхайм» вийде Ванат. Також вийде Шапаренко. А пару центральних захисників складуть Попов та Михавко.