Тренер луганської «Зорі» Младен Бартуловіч про важливу перемогу над «Ворсклою»:

-Всім доброго вечора. Вітаю свою команду з важливою, впевненою перемогою. Важкувато нам дався старт гри, але потім непогано пресингували, зуміли забити гол в кінці першого тайму. Повинні були забивати ще.

Перші хвилини другого тайму теж провели не дуже. Але перехопили ініціативу, змогли забити ще. Якщо б забили раніше, то спокійніше догравали б зустріч.

-Не було в протоколі Нваезе. Башич залишився в запасі.

-Нваезе програє іншим захисникам конкуренцію. Башич не був на 100% готовий до матчу. Ескінья своєю роботою заслужив на цей шанс. Зіграв сьогодні дуже добре. Дришлюк останні поєдинки грав та має непоганий ігровий тонус. Найголовніше – є конкуренція. Саме так можна прогресувати.

-Владислав Супряга з’явився лише на декілька хвилин. Чому він отримав настільки мало ігрового часу?

-Так склався матч. Не робили багато замін, тому що чудово грали гравці, котрі вийшли на поле з перших хвилин. Не було сенсу міняти те, що добре працює. Але Супряга добре показує себе на тренуваннях і свій шанс ще отримає.

-Чи можна говорити, що наявність Будківського ще більше позбавляє шансів на потрапляння в основний склад Ндура?

-Як у центральних захисників є конкуренція, так само вона є й у нападників. Його можна використовувати ще на фланзі, але поки так.

-Сьогодні «Зоря» створила дуже багато моментів, але реалізувала, м’яко кажучи, не всі. До того ж велися пошуки правого захисника – спочатку був лівоногий бразилець, потім Кирюханцев. Чому не було Гусєва?

-Добре, що ми створюємо ці моменти. Кожен тиждень працюємо над реалізацією. В останніх іграх в нас були проблеми на правому фланзі. Жуніньо дуже добре працював на тренуваннях. Але його конкурент – Вантух теж чудово працює. Тому шукав йому місце на полі. Порозмовляли з ним і вирішили спробувати на правому фланзі. Він зіграв сьогодні дуже добре. Деякий час Жуніньо пропустив, тому, можливо, поки що не витримує всю гру. Але він буде набирати.

Гусєв працював з нами не весь збір в Словенії, зігравши лише одну гру. Потім поїхав на Чемпіонат Європи Ю-19 в збірну. Він молодий, йому треба працювати ще краще, щоб отримати свій шанс.

Прес-служба ФК «Зоря»