Спеція в рамках 38-го туру Серії А зазнала нищівної поразки від Наполі (0:3).

Серія А, 38-й тур.

Спеція – Наполі 0 : 3.

0 – 1. Політано – 4.

0 – 2. Зелінські – 25.

0 – 3. Демме – 36.

Наполі у дебютному матчі дня зустрічався зі Спецією, виставивши резервний склад. Поєдинок не мав турнірного значення, однак команда Віктора Коваленка явно бажала завершити сезон домашньою перемогою над іменитим суперником. На жаль, українець в старт не потрапив.

Попри слабкість лайн-апу гостей, Спеція зазнала повного фіаско менш ніж за 40 хвилин першого тайму. Вже на 4-й Наполі відкрив рахунок внаслідок прориву Політано з ефектним ударом під дальню стійку. На 25-й Зєліньскі скористався вдалим відскоком у штрафному й подвоїв перевагу, а на 36-й хвилині красива комбінація завершилась третім голом у ворота господарів – його провів Демме. 0:3.

Спеція забила один м’яч на 41-й хвилині зусиллями Маная, але взяття воріт скасували через офсайд. В другому ж таймі Наполі відбував номер завдавши всього 2 удари за 45+ хвилин, але такий футбол все одно не допоміг підопічним Тьяго Мотти. Навіть вихід Коваленка на 62-й хвилині не дозволив хоча б розмочити рахунок. У підсумку, фінальний свисток зафіксував розгрому перемогу партенопейців.

Таким чином, Наполі завершив чемпіонат на третій позиції з 79 очками в активі. Спеція залишилась шістнадцятою з 36 заліковими балами.