Захисник «Кривбаса» Іван Дібанго розповів про свою травму звʼязок ключично-акроміального зʼєднання.

«Зараз я дуже засмучений, адже це моя перша серйозна травма у професійній карʼєрі, через яку я не можу тренуватися протягом цілого місяця. Пауза в моїй карʼєрі – це випробування для мене.

Але всі мене підтримують. Впевнений, все буде гаразд. Я справді не знаю, як це сталося. Памʼятаю, що дивився на мʼяч, який летів вище голови, а потім несподівано відчув ніби електричний удар по тілу. Це все, що я пам’ятаю з того моменту.

Спочатку я був у Києві, де спеціалісти мені сказали, що відновлення триватиме чотири місяці. Але невдовзі, зі мною звʼязався наш клубний доктор, який заспокоїв та пояснив, що це не перша така травма у команді, тому з його досвіду для відновлення може знадобитись від місяця до півтора. Я вірю, що все буде гаразд, і я дуже скоро повернуся на поле.

Чесно кажучи, я пустив чоловічу сльозу, коли почав отримувати таку кількість повідомлень підтримки від наших вболівальників. Я відчуваю любов та щире хвилювання зі сторони фанів, і це дуже приємно, адже вони вірять в те, що я повернуся на поле ще сильнішим», – сказав Дібанго.

Цього сезону 22-річний камерунець віддав 1 асист в 9 матчах.