Головний тренер київського “Динамо” Олександр Шовковський виступив у флешзоні УПЛ.ТБ.

“Контролювали хід зустрічі, забили гол, другий – не зарахували. І потім почали грати не в ту гру, про яку домовлялися. Почали робити помилки, давали супернику переходити в контратаки. По перерві зробили зауваження, мали грати спокійніше, але результат матчу з “Лаціо” наклав відбиток. Розуміли, що припускатися помилок сьогодні не маємо права, зробили ротацію.

Привітав Тараса Михавка з дебютним голом, привітав Валентина Рубчинського з дебютним голом. Так само привітав Максима Дячука з виходом на поле після важкої травми. Ми довіряємо всім нашим гравцям і даватимемо можливість грати майже всім”.

“Ми змінили наш графік. Завтра зберемося на базі і ввечері потягом вирушаємо на гру з “Гоффенгаймом”. Для нас всі матчі важливі і кожен вирішальний. Ми живемо сьогоднішнім днем. Готуються усі гравці, окрім Брагару, який отримав вилучення. Навантаження велике, а до цього додається логістика. Але треба з цим працювати, через війну ми не можемо виконувати рейси з території України.

Герреро намагався створювати тиск, він непоступливий гравець, на ньому отримав другу жовту захисник. Саме в такій боротьбі мають грати усі, не тільки форварди. Період адаптації ще триває, він з нами не проводив повноцінні збори. Сьогоднішнью грою та діямив певних моментах я дуже задоволений”, – розповів тренер.

У четвер “Динамо” зіграє проти “Гоффенгайма” у Німеччині.