Коментар головного тренера «Руху» після нічийної гри з «Колосом».

– Ми незадоволені ні результатом, ні своєю грою. Нічия – закономірний результат того, що було на полі. Команда з перших хвилин не виконувала установку на матч. «Рух» контролював м’яч більшу частину ігрового часу, але це було позаду. Хочеться створювати більше моментів, активніше грати на атаку, демонструвати той футбол, який ми пропагуємо. На жаль, сьогодні нам не вдалось так зіграти. Не думаю, що стерильний контроль м’яча поблизу своїх воріт подобається вболівальникам.

«Колос» добре оборонявся, діяв дисципліновано та грав дуже якісно. Ковалівці надійно перекрили всі зони. Тоді як нашим гравцям не вистачило майстерності долати таку насичену оборону. Причиною цього також є відсутність досвіду в нашої молоді – нам було важко вскривати цей захист. У нас грають футболісти молодіжної збірної України, які повинні вміти грати й в такий футбол.

Гравці, які вийшли на заміну, не підсилили гру, тому я незадоволений тим, як спрацювали наші заміни. Щодо Климчука, то Юрій відновився після складної травми, але йому ще потрібен час, аби набрати оптимальну форму. Свій ігровий час він отримає, щоб якомога швидше повернути свої звичні кондиції.

Основний акцент в підготовці до суперника ми робимо на своїй грі. Звісно, ми вивчаємо певні деталі гри наших опонентів, але ми не підлаштовуємось під них, а хочемо демонструвати свій футбол. Тому у своєму тренувальному циклі «Рух» нічого не змінюватиме, але команда проаналізує свої помилки та постарається їх більше не допускати. Перш за все треба реалізовувати ту перевагу, яку ми маємо на полі.