Інтригуюче протистояння очікувало на вболівальників у Києві.

ЮКСА три матчі поспіль виграла, хоча у минулому турі мала всі шанси втратити очки. Підопічні Чирикала програвали 0:1 у Запоріжжі, але все ж вирвали перемогу. “Вікторія” у попередній, перенесеній гостьовій грі з “Діназом” зіграла внічию – 1:1. Перемога могла дозволити сумчанам повернутися на третє місце.

Початок зустрічі порадував вболівальників забитими м’ячами. Вже на другій хвилині “хрестоносці” відкрили рахунок. Габріель подав зі штрафного, а Юзефович головою пробив у дальній кут – 1:0. Дуже швидко вдалося відігратися. Євдокимов вдарив по нозі Паламарю і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалзіував Паламар – 1:1. Мали всі шанси ще до перерви вдруге у матчі виходити вперед господарі, але довести атаки до логічного завершення не змогли. Варто згадати удар Венді, коли м’яч влучив у стійку.

На початку другого тайму врятував гостей Литвиненко, коли парирував удар Габріеля. Після перерви було багато боротьби, але з конструктивом відчувалися проблеми. Матч так і завершився внічию. ЮКСА відпускає у відрив “Полтаву”.

Перша ліга. Група Б. Дев’ятий тур

ЮКСА – “Вікторія” 1:1

Голи: Юзефович (2) – Паламар (9, пен)