Діназ” залишався єдиною командою у нинішньому сезоні, яка ще не перемагала.

Проте, свою минулу гру вишгородці можуть занести до активу, адже вдалося відібрати очки в “Вікторії” – 1:1. “Металург” у минулому турі на своєму полі поступився ЮКСА. Все вирішила кінцівка зустрічі. Запоріжці у попередніх восьми гостьових матчах у Першій лізі не перемагали. У гостей після травми до стартового складу повернувся Андрій Блізніченко.

До середини першого тайму команди обмінялися моментами. У господарів удар Черткоєва парирував Байда, а у запоріжців з меж штрафної повз ворота пробив Фальковський. Футбол у Демидові не можна було назвати нудним. Наприкінці першої половини зустрічі “Діназ” відкрив рахунок. Картушов віддав у штрафну, а Черткоєв забив у дальній кут – 1:0. 24-річний півзахисник забиває другий матч поспіль. Більше голів до перерви не було.

Запоріжці після перерви намагалися відігратися, але створити проблеми Бандурі їм не вдавалося. А ось “Діназ” міг збільшувати свою перевагу, коли Байда парирував удар Картушова. Допомогти гостям зрівняти рахунок міг стандарт, але удар Палюха після подачі зі штрафного парирував Бандура.

У компенсований час Чепурненко реалізував пенальті і зняв всі питання про переможця – 2:0. Таким чином, це дебютна у сезоні перемога підопічних Рябоконя.

Перша ліга. Група Б. Дев’ятий тур

“Діназ” – “Металург” 2:0

Голи: Черткоєв (36), Чепурненко (90+2)

Вилучення: Юречко (89)