Головний тренер Барселони Ганс-Дітер Флік прокоментував невдачу в матчі 8-го туру Ла Ліги проти Осасуни (2:4).

“Ми повинні прийняти цю поразку. Ми грали погано, і я беру на себе відповідальність. Зробили багато помилок. Можливо, це стало наслідком великої ротації, але ми були зобов’язані це зробити. Ігор надто багато.

Сказав команді, що винен я. У вівторок у нас важливий матч ЛЧ, і загалом ми на правильному шляху. Після міжнародної паузи багато гравців повернеться, нам буде з чого вибирати. Ротація – це не виправдання, але іншого виходу у нас не було. Це мій обов’язок – піклуватися про гравців, і деякі з них провели занадто багато хвилин. Відпочинок був необхідний.

У другому таймі ми виглядали краще, забили і спробували відігратися. У нас були моменти, але пенальті нас вбив. З мого місця було видно не надто добре, але, гадаю, що на Ламіні був пенальті. Також другий гол Осасуни міг початися з порушення. Зрештою, вирішує арбітр або VAR. Обговорювати їх – це не моя робота.

Я дуже чекаю матчу Ліги чемпіонів. Нам потрібно здобути там першу перемогу, але це буде непросто. Янг Бойз дуже швидкі, і нам потрібно дати раду з ними. Якщо ви хочете когось звинувачувати, то звинувачуйте мене. Я зробив помилки. Я перевантажив гравців, і тепер нам потрібно було дати їм відпочинок”, – цитує Фліка Barca Universal.