Головний тренер одеського “Чорноморця” Олександр Бабич виступив на пресконференції після поєдинку.

“Їхали за перемогою. Матч був більш-менш рівний. Здобули один важливий бал. Це була вольова нічия, тому що пропустили наприкінці першого тайму, тактично не перебудувались, але проявили характер. Випустили свіжих гравців атаки і забили яскравий м’яч. Якби грамотніше зіграли, могли б забити ще. Був момент у Єрмакова, Янакова. Ми показали, що можемо виконувати завдання, перебудовуватись на іншу схему і впливати на рахунок.

Ми зробили крок уперед, ковток повітря. Треба ще працювати над реалізацію, захистом. Претензій немає ні до кого. Є помилки, будемо їх розбирати. Всі гравці були зібрані та сконцентровані”.

“В першому таймі в плані атаки були непогані перехідні фази, можна було пробивати по воротах. Є позитивна інформація, яку треба проаналізувати. В плані психології нічия дуже допоможе.

[Про воротаря-новачка] Кінгслі виправдав нашу довіру. Видно, що хвилювався. Йому 20 років, дуже якісні габарити. За рахунок реакції та зросту він нам дуже допоміг. Дуже багато над чим треба працювати”, – резюмував тренер.

4 жовтня “моряки” прийматимуть “Оболонь”.