Головний тренер “Челсі” Енцо Мареска прокоментував ВВС перемогу над “Брайтоном”, з першим в історії АПЛ покером Коула Палмера в першому таймі:

– Це була хороша гра і дуже хороша перемога. Можливо, в деяких моментах ми могли домогтися ще більшого, в деяких відрізках довелося поборотися з суперником, але загалом ми заслужили перемогу. Я вважаю за краще більше володіти м’ячем, але на початку матчу ми більше боролися, а м’яч частіше був у суперника – “Брайтон” тактично трохи здивував нас, але загалом ми провели гарний матч, який буде дуже корисним – ми повинні проаналізувати його, щоб навчитися грати краще, коли м’яч у суперника, і щоб загалом покращувати наше становище.

Але це фантастичний день для мене – ми щасливі, а команда поки що випереджає мої очікування в тому, яку гру я хочу бачити. Команда продовжує створювати багато моментів, чому я дуже радий – ми програвали 0:1, потім вигравали 3:1 і, можливо, в такий момент краще не ризикувати. Можливо, ми можемо краще проаналізувати цю ситуацію, але два пропущені м’ячі – те, що може трапитися. Хоча я був більше зосереджений не на результаті, а на тому, як прогресує вся команда. У нас досить багато гравців, цього тижня ми вже зіграли кубковий матч, тож у всіх футболістів буде шанс отримати свої ігрові хвилини.

Коул Палмер забив чотири голи – але найприємніше, що Коул – така ж людина, як і всі, ця подія ніяк не змінить його життя, і це найкраще для Палмера. Я знаю його багато років, ми з ним працювали ще з молодіжним складом “Манчестер Сіті”, і треба бути сліпим, щоб не помічати його менталітет і прогрес – наш найкращий гравець, і він повинен продовжувати в тому ж дусі. Я постійно кажу, що завжди треба бути амбітним і голодним, щоб забивати більше – тому й Коулу теж сказав, що він міг би забити ще два або три м’ячі.