ЛНЗ у поєдинку 8-го туру УПЛ, який відбувся 28 вересня 2024 року, не зміг обіграти Чорноморець.

ЛНЗ на правах господарів захопив ініціативу, однак моментів у першій половині першого тайму майже не було. Ближче до середини черкасці почали створювати напівмоменти, однак Путря пробив значно вище воріт, а Топалов не знайшов передачею Момо. Чорноморець виглядав досить кволо, здебільшого відбиваючись, але на 42-й хвилині пропустив. Топалов прорвався правим флангом у штрафний та пробив, Аніагбосо відбив перед собою, а Момо першим встиг на добивання.

На цьому перший тайм закінчився. На старті другої половини Чорноморець трохи активізувався, але саме ЛНЗ був ближчий до забитого м’яча. Так, Яшарі пробив метрів з 22, але Аніагбосо перевів м’яч на кутовий. А на 66-й Яшарі міг забити справжню красу. Хавбек ЛНЗ обікрав Скибу біля штрафного одеситів та спробував перекинути воротаря – Аніагбосо у стрибку врятував!

А на 83-й хвилині Чорноморець зрівняв рахунок. Одесити заробили штрафний на чималій відстані, але це не завадило Янакову пробити. Воротар відбив м’яч, який мав вилетіти на кутовий. Втім, він вдарився об газон і залишився в полі, а Єрмаков віддав на Янакова, який з другої спроби шикарно закрутив у дальню дев’ятку – 1:1! Гравці ЛНЗ одразу оточили арбітра, оскільки зупинились та очікували на кутовий, але після перегляду VAR забитий м’яч не скасували.

Після цього саме одесити виглядали цікавіше, але до небезпечних моментів справа не доходила. У компенсований час чергову нагоду мав Яшарі, який пробив з-за меж штрафного, але повз дальню стійку. В підсумку, матч завершився нічийним результатом. Таким чином, ЛНЗ з 11 пунктами залишився п’ятим та не зміг випередити Шахтар, а Чорноморець з 7 очками піднявся на 11 сходинку.