У минулому турі “Епіцентр” вперше у нинішньому програв. Підопічні Нагорняка не змогли перервати переможну серію “Агробізнеса” – 1:2.

“Поділля” в попередньому турі вдома перемогло “Ниву” і піднялося на п’яте місце. Переможний м’яч забив досвідчений нападник Шаврін.

Перша ліга. Дев’ятий тур. Група А

“Епіцентр” – “Поділля” 2:1

Голи: Ліповуз (49), Беженар (61) – Сніжко (65)

З перших хвилин господарі прогнозовано взяли м’яч під власний контроль, але довести атаки до логічного завершення не вдавалося. Варто віддати належне футболістам “Поділля”, які досить якісно оборонялися. На 30-й хвилині після удару Беженара вперше у матчі довелося вступати у гру Непогодову. Шикарну можливість вивести “Епіцентр” вперед втратив Ліповуз, коли з меж штрафної пробив повз дальній кут. На перерву суперники пішли без голів.

На початку другого тайму відверто пощастило гостям, коли м’яч після удару Ліповуза влучив у поперечину. Проте, вже у наступній атаці “Епіцентр” відкрив рахунок. Після розіграшу кутового Ліповуз переправив м’яч у дальній кут – 1:0. В середині другого тайму господарі забили ще. Після передачі Кристіна відзначився Беженар – 2:0. Проте, досить швидко інтрига у нас матч повернулася. Після подачі Савченка головою у дальній кут пробив Сніжко – 2:1. Відігратися гості не змогли – 2:1.