Восьмий тур Другої ліги стартував грою у Києві, де місцевий Локомотив приймав Ниву. Кияни не надто вдало розпочали сезон, але від матчу до матчу вони прогресують.

У минулому турі підопічні Лазоренка переграли Металіст 1925-2 – 3:2. Колектив із Вінниці розчаровує власних вболівальників. Нива програла п’ять матчів поспіль. До того ж, підопічні Ярошенка забили найменше м’ячів у групі – три.

Активно розпочали зустріч гості. Підопічні Ярошенка застосовували високий пресинг і не давали киянам спокійно виходити із захисту. Боротьби було багато, але до гольових моментів справа не доходила. До певного часу.

На 19-й хвилин стандарт допоміг киянам відкрити рахунок. Едвард Кобак прямим ударом з кутового змусив Захарчука капітулювати. М’яч від стійки і від рикошету від Захарчука залетів у ворота – 1:0. Другий «сухий» лист поспіль для Кобака – і другий гол поспіль загалом. До цього він також прямим ударом з кутового забив у ворота Металіста 1925-2. Наприкінці тайму міг збільшувати перевагу господарів Романчук, але він не зміг акцентовано пробити у дальній кут.

Відразу після перерви гості кинулися відігруватися. Вихід Артура Загорулька додав грі Ниви нових барв у заключній третині поля. Проте роботи у Закорського не було. Варто віддати належне підопічним Лазоренка, які грали організовано у захисті.

Проте після перерви відбулася дуже важлива подія – Локомотив подвоїв перевагу. На 58-й хвилині кияни забили після швидкої атаки. Після передачі Кобака з меж штрафної у ближній кут пробив Романчук – 2:0. Цей гол – третій для Івана в поточному сезоні – зняв всі питання про переможця.

У компенсований час після розіграшу кутового з меж штрафної прострілив Тітаренко, а Павло Західний буквально заштовхнув м’яч у ворота – 3:0. Цей захисник забиває другий тур поспіль.

Таким чином, шоста поспіль поразка Ниви. А Кобак із Локомотива потрапляє в яскраву результативну серію, другий тур поспіль забиваючи «сухий лист» і оформлюючи пакет результативних дій.

Гол+пас для 22-річного хавбека забезпечили перемогу киянам. Кобак вдруге поспіль забиває прямим ударом з кутового.

Локомотив (Київ) – Нива (Вінниця) – 3:0

Голи: Кобак, 19, Романчук, 58, Західний, 90+1