“Буковина” минулий тур пропускала і тим самим мала більше часу на підготовку. “Минай” тиждень тому без шансів поступився “Металісту” – 0:3.

Безвиграшна клубна рекордна серія “Миная” у Першій лізі триває 5 ігор: 2 нічиї та 3 поразки. Дуже непростий сезон для підопічних Любеновіча.

Господарі з перших хвилин взяли м’яч під власний контроль і намагалися якомога швидше вийти вперед. Проте, до гольових моментів справа не доходила. В середині першого тайму “Буковина” все ж відкрила рахунок. Шинкаренко випередив Дворовенка і потужно пробив у верхній кут – 1:0. Через п’ять хвилин Прокопчук завалив на газон Гончарука і арбітр призначив пенальті. Як так можна грати у захисті? Одинадцятиметровий реалізував Кольцов – 2:0. Жахливий початок зустрічі для гостей. Вони самі собі створили проблеми. Футболісти “Миная” не могли навіть перейти центр поля. Сім замін у порівнянні з минулим туром не допомогли ужгородцям.

Господарі після перерви віддали ініціативу і поплатилися за це в середині другого тайму. Після подачі Дворовенка м’яч у власні ворота зрізав Безуглий – 2:1. Гол додав гостям впевненість у власних силах. На 84-й хвилині пощастило “Буковині”, коли м’яч після удару Пріхни пролетів над воротами. Чому так ужгородці не грали до перерви? Проте, відігратися вони все ж не змогли.

Перша ліга. Дев’ятий тур. Група А

“Буковина” – “Минай” 2:1

Голи: Шинкаренко (21), Кольцов (27, пен) – Безуглий (61, автогол)

Вилучення: Шинкаренко (90+3)