У Києві на стадіоні “Динамо” четверта команда групи Б приймала лідера.

“Металіст 1925” у минулому турі на на 90+4 втратив перемогу над “Кудрівкою” і таким чином перервав свою переможну серію. “Полтава” до цього туру у нинішньому сезоні ще не програвала.

Вже у дебюті протистояння гості могли відкривати рахунок, але Салюк вибив м’яч з порожніх воріт після удару Галенкова. Агресивно розпочали зустріч підопічні Сисенка. Поступово харків’янам вдалося вирівняти гру, але з позиційним футболом у них відчувалися проблеми. В середині першого тайму пощастило господарям. М’яч після удару Одарюка влучив у поперечину. На 43-й хвилині дочекалися свого моменту підопічні Патріка ван Леувена. Юрченко з меж штрафної з вигідної позиції пробив повз дальній кут. У компенсований час після подачі Плахтиря головою переправив м’яч у сітку Марусич – 0:1.

У другому таймі першим номером грали харків’яни, але до небезпечних моментів справа не доходила. Полтавчани оборонялися впевнено. Занадто прямолянійно грали в атаці господарі. У підсумку, гра завершилася черговою перемогою лідера групи Б.

Перша ліга. Дев’ятий тур. Група Б

“Металіст 1925” – “Полтава” 0:1

Голи: Марусич (45+1)