Серхіо Рамос надалі залишається вільним агентом. Протягом тривалого часу захисника пов’язували з чималою кількістю клубів, проте усе було безрезультатно.

Як повідомляє іспанське видання AS, син віцепрезидента єгипетського “Замалека” Алі Хішам Наср підтвердив, що його клуб веде переговори щодо переходу іспанського гравця.

“”Замалек” – великий клуб і заслуговує на таких гравців, як Рамос. Ми розглядаємо угоду з Рамосом не тільки як щось хороше в спортивному плані, але й для маркетингу. Гравець вільний, і підписати його було б великою вигодою. Будь-який клуб у світі хоче Рамоса”, – заявив Алі Хішам Наср. Посередник “Замалека” сказав, що існують ще невеликі фінансові розбіжності між гравцем та клубом.

“Я зв’язався з агентами Серхіо, і гравець не заперечує свого приїзду до Єгипту. Фінансові розбіжності між іспанським захисником і клубом не такі вже й великі. Переговори не закінчені, вони просто відкладені до завершення Суперкубка Африки”, – повідомив посередник єгиптян Омар Заалук.

Додамо, що в минулому сезоні Серхіо Рамос провів 37 матчах в усіх турнірах, де відзначився 7 голами та результативною передачею.