Ексрефері ФІФА, а нині авторитетний експерт Мирослав Ступар проаналізував роботу рефері в матчі Ліги Європи між “Динамо” та “Лаціо” (0:3), у якому було два вилучення та три попередження.

“Гра для грецької бригади на чолі з Анастасіосом Сідіропулосом була нескладною для обслуговування. “Лаціо” без особливого опору з боку киян забив швидкий гол і закрив гру вже на 35-й хвилині. що врятуватися неможливо.

Тому, на мою думку, Сідіропулос добре впорався зі своїми обов’язками, зокрема в епізодах з дисциплінарними покараннями. Киянин Брагару побачив перед собою пряму червону картку за агресивний напад на італійця Дзакканьї, який уникнув серйозної травми ахілла. Через десять хвилин склади вирівнялися, коли Нослін чомусь вирішив відмахнутися від нашого Дубінчака.

До речі, під завісу матчу у схожій ситуації, коли вилучали Брагару, лише жовтою карткою було покарано римлянина Романьолі, який також атакував гомілку суперника. Але арбітр, мабуть, вирішив, що у діях італійця обійшлося без агресії”, – розповів Ступар.