Михайло Співаковський розповів, що після призначення Катерини Монзуль головою Комітету арбітрів УАФ її підопічні, тобто арбітри, що працюють на поєдинках Української Прем’єр-ліги стали отримувати значно вищу заробітну плату.

«По-перше, в арбітрів все ж таки суттєво збільшилися умови роботи. З того, що я знаю, вони отримали зарплатню х2 у порівнянні з минулим сезоном. І це ще не було бонусів!

По-друге, всі судді отримали дуже чітку настанову від своїх кураторів про феєр-плей. Власне кажучи, лозунг абсолютно простий і доступний. Але феєр-плей для усіх: однакове суддівство для Оболоні та для Шахтаря».

Однак журналіст не впевнений, що після таких змін у фінансових відомостях, зміниться власне якість суддівства.

«Зрозуміло, що дідусь Лучі (попередник Монзуль) теж говорив про феєр-плей, що усі мають бути рівні. Але потім надходив дзвіночок з п’ятого поверху (Будинку футболу), де йому розповідали, що декого треба судити особливим чином», – розповів Співаковський ютуб-каналу ТаТоТаке.

  • 20 лютого 2024 року виконком Української асоціації футболу призначив колишню арбітриню Катерину Монзуль головою Комітету арбітрів УАФ.