Київське «Динамо» на своєму офіційному сайті повідомило про те, що в родині легендарного ексфорварда клубу, а нині – головного тренера збірної України Сергія Реброва помер батько.

Станіславу Реброву було 85 років.

На похороні Реброва-старшого був помічений, зокрема, екс-партнер Реброва по «Динамо» Юрій Калитвинцев і директор академії «Динамо» Олександр Іщенко.

Президент киян Ігор Суркіс висловив свої співчуття легенді українського футболу.

«Пішла з життя мудра, добра, інтелігентна, щира та небайдужа людина. Вирушив у кращі світи батько, який разом з дружиною Аллою Василівною виховав чудового сина – працьовиту, відповідальну, порядну людину, професіонала своєї справи, усім серцем відданого футболу». 

Суркіс зазначив, що Ребров досягнув успіхів саме завдяки своїм батькам.

«У тому числі завдяки вихованню батька, Сергій Ребров золотими літерами вписав своє прізвище до історії київського «Динамо» і став кумиром мільйонів шанувальників футболу і приніс багато перемог київському Динамо».

Президент Динамо від імені клубу висловив співчуття родині Ребрових.

«Від імені нашого клубу і від себе особисто висловлюю щирі слова співчуття родині Ребрових у зв’язку з цією трагічною подією – смертю близької людини. Схиляємо голову та сумуємо разом із рідними та близькими покійного. Нехай світла пам’ять про Станіслава Івановича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав», – наводить слова Суркіса прес-служба Динамо.

  • Станіслав Іванович Ребров був керівником радіогуртка і саме завдяки йому Сергій захопився цим видом спорту і навіть ставав чемпіоном світу з радіоаматорства.