Ексгравець збірної України Андрій Полунін прокоментував підсумок поєдинку між “Динамо” і “Лаціо” (0:3) у першому турі Ліги Європи.

“Як на мене, провалили гру всі захисники та опорник Володимир Бражко, який невдало діяв на підборах. До речі, в одному з останніх матчів в УПЛ наставник Олександр Шовковський уже довіряв Бражку місце в центрі оборони і тоді він зіграв надійно. Можливо, варто було спробувати ще раз, бо з тим підбором виконавців, який був учора в Гамбурзі, захист киян нагадував такий собі прохідний двір.

До речі, я б не став критикувати за поєдинок із “Лаціо” Андрія Ярмоленка. У тій структурі гри, на якій зупинив свій вибір Шовковський, він був потрібен.

Якщо брати до уваги статистичні дані, то кияни практично не поступалися римлянам, за винятком реалізації. А це якраз і є свідченням різниці в класі. Також впадало в око, що футболісти “Лаціо” міцніші фізично, що допомагало їм брати гору в єдиноборствах. Але маємо те, що маємо. Прикрі поразки – це також досвід і переоцінка цінностей. Бо після кожної такої чутливої невдачі ціни на динамівців дедалі більше відповідають дійсності”, – розповів Полунін.