Іван Юріч розповів, чого вболівальникам очікувати від матчу Роми з Атлетіком Більбао у Лізі Європи.

“Чи буде ротація складу? Так, ми точно внесемо зміни, але поки що я ще сам не визначився, які саме. Вирішу завтра після ранкового тренування. Той факт, що матч з Атлетіком стане для мене дебютом у єврокубках, нічого не означає – ми готуємося до гри як зазвичай. Нічого не змінюється. У мене немає особливих емоцій, я зосереджений на грі.

Уболівальники? Сподіваюся, вони будуть на нашому боці – завдяки таким виступам як проти Удінезе. Якщо команда впорається так само добре і з Атлетіком, ми отримаємо підтримку. Ким я можу стати для Роми в майбутньому? Я про це не думаю, у моїх думках тільки завтрашній матч. Моє єдине бажання – перемогти завтра.

Дибала? Він відновився після Удінезе, але нам слід бути з ним обережними. Взагалі в нас чудовий склад, я дуже задоволений. Взяти, наприклад, Коне – чудовий гравець, дуже талановитий, з величезним бажанням працювати. Ми проведемо разом хороший сезон. У нього багато якостей, і я впевнений, що він продовжить рости. Суле? Я бачу більше його в статусі атакувального півзахисника, ніж форварда. Сауд Абдулхамід? Йому потрібен час.

Пеллегріні завтра не буде. Він ризикував, виходячи на поле в неділю. Він хотів зіграти і проти Атлетіка – сподіваюся, до наступного матчу він буде доступний. Капітан спокійний, усі хлопці тренуються з посмішкою на обличчі. Це добре, у нас приємна атмосфера в колективі. Я задоволений Лоренцо та іншими.

Крістанте в ролі атакувального хавбека? Ні, я бачу його в опорній зоні. Чи схожий Анхеліньо на Родрігеса, який був у мене в Торіно? Ні, він ближче до Дімарко. Коли ви побачите на полі Хуммельса? Сподіваюся, дуже скоро. Він ще не набрав форму”, – цитує Юріча Voce Giallorossa.

За всю прес-конференцію тренер Роми жодного разу не згадав про Артема Довбика.