Динамо чітко розуміє силу і слабкості свого сьогоднішнього суперника по Лізі Європи – Лаціо. Так можна зрозуміти слова головного тренера киян Олександра Шовковського.

“У всіх матчах, які Лаціо зіграв у Серії А, вони в кожному забивали, але при цьому в кожному пропускали. В останньому матчі це були два пенальті, і за останніми нововведеннями в правилах можна багато дискутувати, чи були вони взагалі. Але для нас насамперед важливо, як команда будує свою гру в обороні, в атаці, які сильні сторони команди, які слабкі. Ми це доносимо до наших гравців, від цього і будуємо свою стратегію”, – пояснив Шовковський на передматчевій пресконференції.

Свого часу він грав проти римської команди як футболіст, але той досвід йому навряд чи стане у пригоді:

“Ви повинні розуміти, що це зовсім різні ситуації – коли ти граєш і коли готуєш команду до матчу. Це перше. По-друге, дуже багато часу минуло з того періоду. І формат змінився, зараз немає переваги виїзного голу. Зараз усі команди планують і готуються, і новий формат зобов’язує грати на перемогу в кожній грі, щоб посідати місця якомога вищі, щоб надалі продовжувати боротися за сам трофей”.